„SILVANOLS“ didžiausioje pasaulyje farmacijos parodoje „CPhI Worldwide“

01/04/2015

Latvijos farmacijos įmonės „SILVANOLS“ delegacija 2014m. spalio 7–9 d. atstovavo bendrovei tarptautinėje pirmaujančių farmacijos įmonių parodoje „CPhI Worldwide“, kuri vyko Paryžiuje. Šioje parodoje buvo pristatytas atnaujintas įmonės „SILVANOLS“ prekinis ženklas.

Didelį susidomėjimą sukėlė „SILVANOLS“ medicinos produktai, geliai ir balzamai, įskaitant nealkoholinius balzamus vaikams. „SILVANOLS“ stendą aplankė daugiau kaip 330 atstovų iš daugiau nei 30 šalių. Tai beveik du kartus daugiau nei pernai Frankfurte.

Įmonės atstovai susitiko su esamais ir potencialiais partneriais iš Jungtinės Karalystės, Austrijos, Šveicarijos, Suomijos, Prancūzijos, Ispanijos, Portugalijos, Rumunijos, Lenkijos ir Čekijos. Stendą aplankė suinteresuoti asmenys iš Australijos, Filipinų, Kuveito, Maroko, Egipto, Kinijos, Vietnamo, atstovai iš Pietų Amerikos šalių.

„SILVANOLS“ stendo lankytojams buvo suteikta galimybė susipažinti su daugiau nei 40 medicinos produktų, vaistais ir maisto papildais sukurtų ir pagamintų bendrovėje.  Buvo siūloma sudaryti sutartis plėtojant gamybos paslaugas.

Kompanija „SILVANOLS“ buvo pristatyta bendrame stende su AB „Olainfarm“ akcijų kontrolinio paketo savininku. Kompanijos dalyvavimas parodoje buvo finansuojamas iš Europos regioninės plėtros fondo.

Kaip sėkmingo dalyvavimo parodoje patvirtinimas, šiais metais buvo pasirašyta bendradarbiavimo sutartis su viena iš didžiausių didmeninės prekybos kompanijų Gruzijoje, vaistinių tinklo atstovais, dėl  „SILVANOLS“ produkcijos prekybos Gruzijoje.

„CPhI Worldwide“ – didžiausia farmacijos paroda pasaulyje, kuri rengiama jau 25 metus. Šiemet parodą aplankė daugiau nei 30 000 lankytojų iš daugiau nei 140 šalių.

Daugiau

„SILVANOLS“ tapo konkurso „Baltijos inovacija 2014

01/04/2015

2014 metais spalio 23 d Taline, iškilmingoje ceremonijoje, bendrovė „SILVANOLS“ gavo apdovanojimą „Baltijos inovacija 2014“ kaip vienas iš trijų laureatų. 

Konkurse „Baltijos inovacijų prizas“ buvo skirtas įmonėms, kurios per pastaruosius trejus metus rinkoje realizavo inovatyvius ir efektyvius produktus, paslaugas ir verslo modelius.

Daugiau

Maisto papildas Astmosil užėmė trečią vietą LIAA organizuotame konkurse „Eksporto ir inovacijų apdovanojimas 2014“

01/04/2015

Mes didžiuojamės produkto Astmosil sėkme konkurse „Eksporto ir inovacijų apdovanojimai 2014“, organizuotame Latvijos investicijų ir plėtros agentūros (LIAA). 

Nominacijoje „Pats novatoriškiausias produktas“ maisto papildas Astmosil, skirtas plaučių ir kvėpavimo takų funkcijai palaikyti, užėmė trečią vietą.

Sveikiname ir visus kitus konkurso laureatus, ypač kolegas iš „Olainfarm“!
Nuotrauka: valstybės prezidento biuras

Daugiau